Dé zwembadtrend van 2023: antracietgrijze zwembaden, perfect voor jouw buitenoase

  • Blog
  • De beste keuze
  • Dé zwembadtrend van 2023: antracietgrijze zwembaden, perfect voor jouw buitenoase

Zwembaden zijn een perfect verlengstuk van jouw woning. Hou je van tijdloze elegantie én een trendy look? Dan is een antracietgrijs zwembad misschien wel iets voor jou. Deze unieke kleuruitvoering is perfect voor de natuurliefhebber én fans van stijlvolle designs

LPW Pools – Basalt Grey

De perfecte match met elke woningstijl

Woon je strak en modern? Of straalt jouw woning landelijke charme uit? Een antracietgrijs zwembad matcht naadloos met elke woning. Door de organische, natuurlijke uitstraling past antracietgrijs zich moeiteloos aan verschillende omgevingen en architectuurstijlen aan. 

Verschillende materialen en kleuren? Geen probleem met antracietgrijs! Deze afwerking is tijdloos én veelzijdig.

Een unieke zwemvijverlook

Val je voor die natuurlijke, harmonieuze zwemvijverlook, maar geef je toch de voorkeur aan het (onderhouds)gemak van een zwembad? Met een antracietgrijs zwembad maak je geen compromissen. Een extra pluspunt: de kwaliteit van je zwemwater is makkelijker reguleerbaar dan een zwemvijver.

LPW Pools – Basalt Grey

Warmteregulerende eigenschappen 

Een ander voordeel van antracietgrijze zwembaden is hun warmteregulerende eigenschappen. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, dat kan vooral prettig zijn in koelere klimaten of tijdens de vroege lente- of late herfstmaanden. Daarnaast zorgt de antracietgrijze kleur ervoor dat het vuil minder opvalt en je dus de indruk hebt dat je zwembad er altijd proper uitziet.

Een vleugje luxe in je tuin

Antracietgrijs is een kleur die synoniem is voor elegantie en verfijning. In tegenstelling tot traditionele blauwe of witte zwembaden, geeft antracietgrijs een moderne en luxueuze uitstraling aan het zwembad. 

De diepe, donkere tint creëert een prachtig contrast met het heldere water, waardoor het zwembad een echte eyecatcher wordt in je tuin.

LPW Pools – Basalt Grey

Een monoblok zwembad in antracietgrijs: kwaliteit voor het leven

Bij LPW Pools vind je uitsluitend monoblok zwembaden gemaakt van hoogwaardig full vinylester. Deze zwembaden worden vervaardigd volgens strenge specificaties en kwaliteitsrichtlijnen.

De zwembadwanden bestaan uit zes lagen van versterkt composietmateriaal van vinylester, die nauwgezet zijn samengesteld. Daarnaast bevat de constructie één centrale laag met een isolerende honingraatstructuur. Deze versterkte opbouw biedt de vereiste stevigheid en maakt het geheel zelfdragend.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de verschillende uitvoeringen, allemaal verkrijgbaar in Basalt Grey.

LWP Pools – La Plage Basalt Grey
Delen: