Waarom een automatische zwembadafdekking of rolluik op uw zwembad plaatsen ?

Voordelen van een automatische zwembadafdekking of zwembadrolluik:

  • Het gebruiksgemak: Het systeem werkt volledig geautomatiseerd. Door dit enorme voordeel wordt het veel gebruikt.
  • Verminderd gebruik van onderhoudsproducten: het zwembadrolluik beperkt in grote mate  de blootstelling van het zwembadwater aan de zonnestralen (verantwoordelijk voor de fotosynthese). Daardoor moeten er minder chemische producten gebruikt worden.
  • Energiebesparing: de automatische zwembadafdekking isoleert het zwembad en beperkt zo uw energiefactuur. Sommige rolluiktypes hebben een ongelooflijke isolatiecoëfficiënt (0.0821 W/mK).
  • Veiligheid: De plaatsing van zo’n zwembadafdekking biedt u een maximale veiligheid, zowel voor de kinderen als voor de huisdieren. Heel wat afdekkingen zijn ontwikkeld op basis van de strenge Franse veiligheidsnorm NF P90-308, waaronder de Covrex® Classic afdekking.

U kunt de investering in een automatische zwembadafdekking of zwembad rolluik tot 50% terugwinnen dankzij de besparingen in energie en chemische producten. Het andere deel van de investering biedt u dan het comfort en de veiligheid.

Door deze punten kunnen we stellen dat zwembadeigenaars er baat bij hebben in een automatische afdekking te investeren. Dankzij de veiligheid en de besparingen is de zwembadafdekking de beste investering bij de aankoop of renovatie van een privé-zwembad.

De LPW Ceramic Pools en Vita Pools zijn uitgerust met zwembadafdekking van Covrex Pool Protection.

Wist-je-dat de zwembadafdekking verschillende namen heeft naargelang het land waar u zich bevindt?

In België zegt men eerder een afdekking of automatisch rolluik

In Nederland zegt men veelal rol of automatisch roldek

Maar overal biedt hij u een maximale veiligheid al hij aan de Franse norm NF P90-308 voldoet.