Voor en nadelen van Belgische, keramische monoblok zwembaden

De keramische monoblok zwembaden “Made in Belgium” hebben verschillende voordelen waarmee ze zich onderscheiden van de andere types monoblok zwembaden die in fabrieken in het buitenland geproduceerd zijn.

 

Monoblok zwembad met 30 jaar garantie :

De monoblok zwembaden “Made in Belgium” hebben 30 jaar garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose. Andere makers van monoblok zwembaden  geven u 10 of 20 jaar garantie of een ‘levenslange’ garantie…

 

 Van Belgische bodem, van onberispelijke kwaliteit :

Met de Belgische productie kiest het bedrijf voor een plaatselijke productie. De bedrijfspolitiek bestaat erin mee te werken aan een duurzame economie met slechts weinig energieverbruik voor het transport.

monoblok zwembad

Vermindering van de onderhoudskosten

De fabrikant stelt u ecologische zwembaden voor. De onderhoudskosten zijn sterk gereduceerd. Door de honingraatstructuur van de keramische kuipen zijn ook de energiekosten van een Belgisch zwembad sterk verminderd.

 

 Veiligheid

Door de afwezigheid van een trapladder worden ongelukken vermeden.

 

Kort samengevat kunnen we zeggen dat zwembaden die 100% Belgisch zijn of “Made in Belgium” de impact op het milieu en op uw portemonnee verminderen. Bovendien heeft het Belgisch zwembad bovenop de andere voordelen van monoblok zwembaden ook dat voordeel dat de transportkosten drastisch dalen en daardoor ook de CO²-uitstoot die daarmee gepaard gaat. Dit is in schril contrast tot de zwembaden die in het Oostblok geproduceerd worden.

Gepost in Mijn zwembad bouwen Onze laatste publicatie op