Het coolste opblaasbare zwembadspeelgoed van 2019

De zomer is volop aan de gang en steeds meer zie je ze opnieuw verschijnen: de meest unieke en ludieke verschijningsvormen van opblaasbaar zwembadspeelgoed. Elk jaar steken er wel een paar nieuwe de kop op. Hieronder een oplijsting van dé toppers voor in jouw zwembad.

De toppers van het zwembadspeelgoed

Genieten op een opblaasbare unicorn

Misschien wel de populairste van deze (en afgelopen) zomer. Je hebt hem sowieso al een paar keer zien passeren tussen de vakantiefoto’s van vrienden: de opblaasbare unicorn!

Zie je jezelf al dobberen op dit mythische wezen? 

Maak het wat realistischer met opblaasbare vogels

Heb je het iets minder voor mythische wezens zoals eenhoorns en ga je liever voor iets realistischer? Dan kan je ook altijd kiezen voor een gigantische vogel. 

Het assortiment breidt steeds verder uit, maar voorlopig zijn zwanen, flamingo’s, toekans en eenden alvast niet meer weg te denken uit de zwembaden.

Back to the 90’s met de krokodil

Een echte klassieker die we allemaal nog hebben gekend en die nu volop een opmars maakt zwembadland, is de krokodil. Steeds meer zie je hem terug verschijnen aan de zwembaden.

Geen plaats voor een gigantische vogel of eenhoorn in jouw zwembad, of toch liever gewoon iets minder extravagant? Dan kan je lekker ronddobberen op dit opblaasbaar speelgoed. Zittend of languit liggend, het kan allemaal. Een mooie extra aan deze krokodil: deze bijt gelukkig niet.

Zonnen in stijl

Niet van plan om veel te spelen in het zwembad en wil je eerder comfortabel dobberen op het water en aan je kleurtje werken? Dan kies je het best voor een luchtmatras.

Dit opblaasbaar zwembadattribuut heeft een hele evolutie meegemaakt. Vroeger had je de modellen waarbij je elke strook apart moest opblazen, tegenwoordig is er gelukkig een heel gamma van verschillende formaten en vormen die je in één keer kan opblazen. 

Kan je het eten of drinken en er een leuke tekening van maken? Dan wordt het waarschijnlijk wel in een webshop te koop aangeboden als opblaasbaar zwembadspeelgoed. Denk maar aan een gigantische pizza, een meloen, een popcornzakje, taco’s, een fles wijn, ijsjes en blikjes frisdrank. 

Ga heerlijk uren dobberen in stijl op jouw luchtmatras. Wist je trouwens al dat er bij bepaalde zwembadmodellen een relax-zone is? Deze modellen hebben een onderwaterzitbank zodat je zelfs geen luchtmatras nodig hebt om te zonnen. Ideaal als je voor de ‘less-is-more’ stijl gaat! 

Leuk voor jou en de (klein)kinderen

Naast de matrassen en dobberbanden is het aanbod van opblaasbaar speelgoed nog verder uitgebreid, zodat er ook heel wat randactiviteiten kunnen worden toegevoegd aan een zwempartijtje. 

Tegenwoordig kan je zelf heel makkelijk een rodeostier voor op het water in je eigen zwembad installeren. Fun gegarandeerd!

Of wat dacht je van een potje waterpolo in eigen zwembad? Geen nood, je hoeft die zware doelen niet te installeren. Gewoon opblazen, jouw teams samenstellen en klaar. Dat de beste mogen winnen! 

Natuurlijk is het steeds een gedoe als je bijna met een verhuiswagen richting het zwembad moet gaan en ook op reis ga je meestal geen grote opblaasbare figuren overal met je meezeulen. Het idee achter al dit opblaasbare speelgoed is natuurlijk dat je er thuis van kan genieten. 

Overweeg je een zwembad in eigen tuin? Dan mogen al deze attributen zeker niet ontbreken: een topzomer in eigen land gegarandeerd! Contacteer één van onze verkopers en bespreek al jouw mogelijkheden.

Delen: