Tevredenheidsenquête: wat zeggen klanten over LPW Pools en haar netwerk van verdelers?

  • Blog
  • De beste keuze
  • Tevredenheidsenquête: wat zeggen klanten over LPW Pools en haar netwerk van verdelers?

Incidence is gespecialiseerd in het afnemen van enquêtes voor professioneel gebruik. In dit geval werden de klanten van LPW Pools bevraagd naar hun ervaringen met LPW Pools en haar netwerk van verdelers.

Ontdek in dit artikel de keuzes die tevreden klanten maakten. Lees onderaan ook wat klanten te vertellen hadden over de diensten en verdelers van LPW Pools. 
Onderstaande cijfers zijn behaald op basis van een enquête gevoerd bij 513 klanten, de enquête zelf is afgenomen in november 2020.

Hoe vind ik de juiste partners voor mijn zwembadproject?

Het is een vraag die veel mensen zich stellen: hoe vind ik een fabrikant die mijn project volgens mijn wensen én mijn budget kan uitvoeren? In de enquête gaven klanten deze drie antwoorden het meest op de vraag “Hoe heb je de partners voor jouw zwembadproject gevonden?”: 

Dit zijn ook de drie manieren die het meest aan te raden zijn bij de zoektocht naar een fabrikant. De reden? Ze zijn ideaal om gemakkelijk referenties te krijgen: zo weet je als klant meteen dat je de juiste zwembadbouwer voor je hebt die betrouwbaar is en een lange staat van dienst heeft. 

Vind je dus recensies van tevreden klanten, heb je een vriend die erg tevreden was of heeft de verdeler zelf een voorstel gedaan? Lees ook zeker de recensies op Google na. Op die manier krijg je een onafhankelijk beeld en weet je dat je goed zit. 

Waarom kies ik voor een bepaalde fabrikant?

Belangrijk was ook om te achterhalen waarom klanten, na een referentie van een verdeler, kennis of het internet, de keuze maken om met een fabrikant in zee te gaan. Dit waren de drie meest voorkomende antwoorden:

Dit zijn ook meteen de troeven van LPW Pools: productkwaliteit en garantie staan voorop.

Wat zeggen klanten over LPW Pools?

De volgende pijler van het onderzoek waren de diensten en verdelers van LPW Pools.In hoeverre waren de klanten tevreden van het zwembad, en hoe hebben ze de service ervaren?

Tevredenheid over het zwembad

Gebaseerd op de verschillende antwoorden van 513 deelnemers komen we tot deze cijfers :

  • De algemene producttevredenheid bedraagt 8,6/10;
  • 87% van de klanten geeft aan uiterst tevreden te zijn, met scores van 8, 9 en 10.

Als voornaamste reden van tevredenheid gaven klanten ‘kwaliteit’ aan: zowel van de zwembadkuip als het rolluik.

  • Daarnaast gaf 91% van de klanten aan dat ze een zwembad van LPW Pools zouden aanbevelen aan vrienden of familie.

Tevredenheid over het netwerk van verdelers

  • 8,9/10 van de klanten zegt zeer tevreden te zijn over de verdelers waar LPW Pools mee samenwerkt. Als voornaamste redenen gaven ze daarvoor aan:
  • het vooraf afgesproken budget wordt nageleefd;
  • de termijnen worden gerespecteerd;
  • de duur van de werken is zoals we hadden verwacht.

Door klanten altijd weer te bevragen wordt het netwerk van LPW-verdelers steeds opnieuw geëvalueerd en bijgestaan door een professioneel team voor marketing, verkoop en service na verkoop.

Benieuwd wat LPW Pools voor je kan doen? 

LPW Pools staat altijd klaar om klanten verder te helpen. Klaar om eindelijk te kiezen voor een kwalitatief zwembad in de tuin en benieuwd hoe dat allemaal in elkaar zit? Vraag eenvoudig een gratis offerte op maat. Dan vertellen wij je alles wat je wilt weten.

Delen: