Een pool house kiezen voor uw privé zwembad

Een privé zwembad staat synoniem voor plezier en ontspanning. Maar wie ‘zwembad’ zegt, zegt ook ‘accessoires en uitrusting’ voor het onderhoud ervan. Met een poolhouse in uw tuin kunt u aangenaam genieten van uw privé zwembad.

Onnodig om naar de garage of de berging te gaan om onderhoudsproducten, de robot en de stofzuiger te halen. Vergeet het houten tuinhuisje en ga voor een pool house.

Het poolhouse is open aan de tuinkant en is daardoor een uitbreiding van de woning: een plaats om nog langer te genieten van uw privé zwembad, zelfs op een iets frissere zomeravond.

Waarom niet kiezen voor een poolhouse dat op voorhand in de fabriek gemaakt wordt?

Eigenschappen van een poolhouse:

  • Het pool house op de afbeelding in dit artikel is 6 x 3m met een hoogte van 3m.  Het is een poolhouse van het type ‘zen’:  een strak design dat in de meeste tuinen past, of hij nu hedendaags is of klassiek.
  • Afwerking: witte gevelbepleistering, terras in IPE en bekleding van de technische ruimte in de tropische houtsoort Lauro Gamelo.
  • Standaard uitgerust met 2 stopcontacten aan het terras : één voor de robot en één extra.
  • Sfeerverlichting: 6 LED-lampen buiten en 4 LED-lampen binnen.

 Voordelen van een poolhouse: 

  • Groot plaatsingsgemak op de werf, het poolhouse wordt samen met het zwembad geplaatst. Het is dus niet nodig om op de verschillende vakmensen te wachten voor de realisatie ervan.
  • Snelle en propere werf: plaatsing in één dag, geen slijp- en metselwerk of ander vuil werk in uw tuin.
  • De zwembadtechnieken (filterinstallatie, warmtepomp, ionisator, chloorverdeler) worden meteen in de fabriek in het poolhouse gemonteerd. De leidingen en kabels zijn al in de technische ruimte voorgemonteerd, zodat de afwerking perfect is.
  • De levertermijn is zeer kort: slechts 4 weken na bestelling
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt: een pool house van topklasse voor een betaalbare prijs

 Optie: geïntegreerde zonnepanelen op het dak

Door zonnepanelen op het dak van uw poolhouse te zetten, kan de watertemperatuur van uw privé zwembad tot 4° C per dag stijgen. Gecombineerd met een warmtepomp profiteert u van de lente tot de eerste herfstdagen van uw zwembad.

Wat is de prijs van een dergelijk poolhouse geleverd en geplaatst?

  • U  geniet van deze uitbreiding aan uw woning voor een totale prijs, sleutel-op-de-deur, van 25.000 €.
Geïnteresseerd ? Vragen ? 

Bel Baudouin op 016/622 616.

Hij laat u het showmodel ontdekken en zal al uw vragen beantwoorden.

Delen: