Het lage-verbruikszwembad: een tendens in 2013

We kennen allemaal de energiezuinige woning, een woning die gemaakt is om ons energieverbruik te verminderen.

Een Belgische fabrikant van monoblok zwembaden vond dat hij hetzelfde kon doen voor de zwembaden. Het gaat om de Belgische zwembadbouwer LPW Ceramic Pools. Hoe verminder je het energieverbruik van het zwembad?

We leggen u uit hoe u energie kunt besparen.

Hoe verminder je het energieverbruik van het zwembad?

Ons doel is duidelijk: een zwembad ontwikkelen van hoge kwaliteit, met een laag energieverbruik, goed uitgerust en met een minimum aan onderhoud.

Ontdek de accessoires waarmee u een laag-verbruikszwembad kunt krijgen :

  • Isolatie van het zwembad : de baden van LPW Ceramic Pools zijn gemaakt met een honingraatstructuur van 28cm dik. Dit vormt een perfecte isolatie van het zwembad en maakt de kuip zelfdragend.
  • De zwembadafdekking Covrex® Classic zorgt voor een superieure isolatie, maar ook voor een verminderd verbruik van water, elektriciteit, energie en onderhoudsproducten. Zo hebt u een mooie energiebesparing in het vooruitzicht!
  • De Varioflow filterpomp regelt het waterdebiet in functie van het gebruik van het zwembad, dit noemt men een intelligente filterpomp.
  • Het lage-verbruikszwembad of “EcoLabel” wordt verlicht met LED lampen die tot 90% minder verbruiken dan gewone lampen.
  • Het LPW Ceramic Pools zwembad is een 100% Belgisch product. Hierdoor worden de transportkosten en CO2-uitstoot die ermee samengaan, beperkt in vergelijking met zwembaden dat uit het buitenland geïmporteerd moet worden.

Met het lage-verbruikszwembad of EcoLabel verminderen we op spectaculaire manier de uitgaven die verbonden zijn met energie en onderhoud van uw zwembad.EcoLabel

 

Uw voordelen : een echte energiebesparing

  • Lager verbruik van chemische producten voor het onderhoud van uw zwembad dankzij de zwembadafdekking, de intelligente pomp, de ontsmetting en ionisatie.
  • Waterbesparing dankzij het Covrex® Pool Protection rolluik
  • Energiebesparing dankzij de honingraatstructuur in de zwembaden, de Covrex® zwembadafdekking, de intelligente Varioflow pomp, de LED spots en de warmtepomp. U bespaart in de onderhoudskosten van uw zwembad.
  • Elektriciteitsbesparing : dankzij de Covrex® zwembadafdekking, de Varioflow pomp en de LED-verlichting.

Kortom, door een laag-verbruikszwembad te kiezen vermindert u niet alleen de impact op het milieu maar ook op uw uitgaven.

Posté dans Ecologie @nl Nieuws & Trends le