een duikklaar zwembad

 Wat is een duikklaar zwembad?

In tegenstelling tot een kit, wordt een duikklaar zwembad geïnstalleerd door een zwembadprofessional.

U kiest een zwembadinstallateur en samen met hem kiest u het model in functie van uw behoeften en budget.  Daarna neemt de zwembadinstallateur de hele installatie op zich en u kunt weldra in uw zwembad duiken!

duikklaar zwembadDe aankoop van een duikklaar zwembad is duurder dan een kit; maar u krijgt garantie van de installateur en van de zwembadfabrikant (als u voor een kuip kiest). Wist u dat bepaalde zwembadfabrikanten tot 30 jaar garantie geven?

Welk type zwembad kan men kiezen wanneer men voor een duikklaar zwembad opteert, geïnstalleerd door een installateur?

De formule “duikklaar” is volledig gepersonaliseerd.

U kunt kiezen uit alle bestaande modellen. De keuze is groot: een betonnen zwembad, een kuipzwembad, een zwembad van polypropyleen, een houten of zelfs een roestvrij stalen zwembad.

Uw zwembadspecialist neemt de hele installatie van A tot Z op zich.

Voor wie is het duikklaar zwembad bedoeld?

De formule “duikklaar” richt zich tot klanten die zich het liefst volledig op specialisten verlaten. Wanneer u voor een duikklare installatie kiest, hebt u één gesprekspartner die alles op zich neemt en de werkzaamheden coördineert, van de grondwerken over het plaatsen van de boordstenen tot het vullen van het zwembad. Ontdek hier de verschillende fasen van de werkzaamheden.duikklaar zwembad

Waarom voor een duikklaar zwembad kiezen?

Heel eenvoudig omdat het installeren van een zwembad geen eenvoudige klus is! Laat het werk dus over aan een professional.
Er moet rekening worden gehouden met de stabilisering, het waterdicht maken van de buizen, de grondwerken … 
Posté dans Mijn zwembad bouwen le / #, #